Over Stichting Cheppa

Stichting Cheppa is opgericht om meer mensen te kunnen bereiken, en mensen samen te brengen met de overledenen. Hierdoor krijgen mensen hopelijk de antwoorden op vragen, die zij stellen.

Stichting Cheppa is er om mensen met elkaar in verbinding te brengen. Ieder mens is uniek, ieder heeft zijn of haar eigen gave. Er is geen verschil tussen mensen. We zijn hier om elkaar verder te brengen in ons leven. Om er uit te halen wat voor ieder goed is en goed voelt.

Ans werkt samen met haar gids Cheppa, vandaar de naam van de stichting. Zit u ergens mee of loopt u vast in bepaalde patronen? Door erover te praten, komen we er misschien achter wat er bij u speelt. Overleden familieleden, vrienden etc. zijn altijd bij ons. Door dingen die zij aangeven, worden er zaken duidelijk. Ans vindt het een eer om mensen te laten voelen en ervaren, dat onze dierbare overledenen altijd om ons heen zijn.

U bent niet alleen, via uw gids(en) mogen we u laten voelen en ervaren.

Stichting Cheppa organiseert ook beurzen, lezingen en workshops. Het is belangrijk voor de stichting dat mensen bij elkaar komen en er zaken worden opgelost waar mensen mee zitten. U kunt hierover meer informatie vinden, door in het menu op “Evenementen” te klikken.  

Over Stichting Cheppa